Schneider Electric ja EMT soovivad pakkuda elektriautode kiirlaadimislahendust

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriauto laadimispunkt. Pilt on illustratiivne.
Elektriauto laadimispunkt. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX.

Elektrienergia juhtimise asjatundja Schneider Electric ning EMT sõlmisid  koostööleppe elektriautode laadimislahenduse väljaarendamiseks Eestis.


Leping võimaldab partneritel osaleda koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud riigihankel, mille eesmärgiks on üleriigilise elektriautode kiirlaadimistaristu väljaarendamine käesoleval aastal.

Koostöölepingu kohaselt pakub Schneider Electric omalt poolt välja innovatiivse lahenduse kiirlaadimisseadmete näol, millega saab laadida 80 protsenti elektriauto akust vähem kui 15 minutiga.

Koostööleppe teise osapoole EMT panus on oskusteave mobiilsete parkimisteenuste valdkonnas ning aastatepikkune klienditeeninduskogemus (iseteenindus, klienditeenindus telefoni teel, arveldused, jne.)

«EMT ja Schneider Electricu partnerlus kinnitab meie ambitsiooni pakkuda lihtsaid, efektiivseid ja hõlpsasti kasutatavaid laadimislahendusi elektriautode kasutajatele Eestis,» ütles Schneider Electricu president Soomes ja Balti riikides Kari Laine.

EMT juht Valdo Kalm lisas, et elektriautode laadimise eest tasumiseks mõeldud mobiilse maksesüsteemi arendamine on mobiilioperaatorile põnev väljakutse, mis võimaldab klientidele pakkuda uusi innovatiivseid teenuseid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles