Täna tuli välja esimene Skype’i iPadi rakendus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype'i logo
Skype'i logo Foto: Skype

Täna tuli välja esimene Skype’i iPadi rakendus, mis võimaldab tahvelarvutit kasutades tasuta videokõnesid pidada.

Kõnesid saab saata ja vastu võtta nii WiFi kui 3G võrgus ning rakendus on alates tänasest saadaval Apple iTunes’i App Store’is.

Skype’i esimene ametlik iPadi rakendus pakub suurel hulgal funktsioone, mis on loodud spetsiaalselt iPadi võimalusi silmas pidades ning ühildub kõigi teiste Skype’i rakendustega, võimaldades suhelda veelgi rohkemate kontaktidega. Nii on näiteks toetatud Skype’i iPhone‘i, Maci, Windowsi, Androidi ja HDTV rakendused.

«Skype’i iPadi versioon ühendab endas kahte videokõnede mugavamaks pidamiseks vajalikku komponenti: lauaarvuti suur ekraan ning mobiiltelefonile omane kergus ja kaasaskantavus,» ütles Skype’i asepresident ning toote- ja turundusjuht Neil Stevens. «Nii oleme me kohaldanud Skype’i iPadi ekraanile sobivaks, et rakenduse kasutamine oleks veelgi lihtsam ja mugavam.»

Lisaks videokõnedele saab Skype’i iPadi versiooniga jätkuvalt teha ka tavalisi häälkõnesid nii teiste Skype’i kasutajatega kui tava- ning mobiiltelefoni kasutavate sõpradega, saata kiirsõnumeid ja SMS tekstisõnumeid.

iPadile mõeldud Skype’i rakendus töötab kõige uuema iOS tarkvaraga iPadides. Kahepoolne videokõne on võimalik kasutades iPad2 tahvelarvutit. Tavalise iPadi kasutajad saavad häälkõnede ajal videot vaid vastu võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles