Mazda3 ilmus netti uues kuues

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mazda

Täna ilmusid internetti uue põlvkonna Mazda3 esimesed fotod, kuigi mudeli maailma esmaesitlus leiab aset alles nädala pärast Itaalias Bologna autonäitusel.


Värskenduskuuri läbinud Mazda3 üllatab uue kere esiosa disainiga (suur õhuvõtuava esistange keskel ning iseloomulikud ventilatsiooniavad külgedel), samuti on mudelil Mazda2 meenutav kereplastika ning täiesti teistsugune kere tagaosa kujustus - koos uute tulede ning agressiivse tagastangega, kirjutab Lenta.ru.

Salongis ei erine tulevane luukpära pea millegi poolest uuest sedaanist, mida tutvustati äsja Los Angeleses. Euroopa mudelil on analoogne kahetasandiline esipaneel ümarate kaarte ja uue helisüsteemi plokiga.

Auto tehnilisi detaile pole veel avaldatud. Teada on vaid see, et auto säilitab senise bensiinimootorite valiku (1,6 liitrit ja 105 hobujõudu ning 2 liitrit 150 hobujõudu), kuid saab uued turbodiisli variandid.

Peamiseks uudiseks on 2,2-liitrine diiselmootor võimsusega 150 või 185 hobujõudu (sõltuvalt modifikatsioonist). Teine diisel on 1,6-liitrine jõuallikas võimsusega 109 hobujõudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles