BMW näitas Mini Cooper S kabriot

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MINI

BMW avaldas järgmise aasta jaanuaris debüteeriva Mini Cooper S kabriolettversiooni fotod.


Väliselt erineb uus kabriolett vanast vaid stangede ja udutulede poolest. Salongist võib aga leida uue mõõteriista, mis näitab, kui kaua on masin lahtise katusega sõitnud, vahendab Autonet.ee Lenta.ru'd.

Uue Mini kabrioleti katus liigub elektriliselt ühest surnud seisust teise 15 sekundi jooksul. Auto kiirus võib sel ajal olla kuni 30 kilomeetrit tunnis. Ülestõstetud katusega ulatub pagasiruumi maht 660, eemaldatud katusega aga 125 liitrini. 

Nagu kabriolettide puhul tavaks, paigaldati teise istmerea peatugede taha täiendavad turvakaared, mis avarii korral lendavad üles vaid 150 millisekundi jooksul.

Uue põlvkonna kabrioletti hakatakse esialgu pakkuma komplekteerituna 1,6-liitrise ottomootori vabalt hingava või siis ülelaadimisega versiooninina.

Esimesel juhul küünib selle võimsus 118, teisel juhul 172 hobujõuni. Lisaks kuulub varustusse ka enamik kaasaegseid kütusekulu vähendavaid süsteeme. BMW esindajate sõnul kulutab uus auto eelmisega võrreldes keskmiselt 22 protsenti vähem bensiini.

Euroopa riikides jõuab uus Mini müüki alates järgmise aasta kevadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles