Peugeot hakkab Eestis pakkuma rasketele teeoludele sobivaid sõidukeid

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peogeot.
Peogeot. Foto: Autonet.ee

Peugeot hakkab koostöös Prantsuse firmaga Automobiles Dangel pakkuma Eestis 4x4 veoskeemiga mudeleid, mis võimaldavad Eesti ettevõtetel paremini toime tulla vedude ja muude ülesannetega kehvade teeolude korral.

Ümberehitustööd teostab selleks spetsialiseerunud ettevõte Automobiles Dangel ning selle käigus tõstetakse sõiduki kliirens kuni 200 millimeetrini, lisatakse põhjakaitse, viskosiduriga nelikveosüsteem, lukustatav tagadiferentsiaal ning aeglusti, vahendab autonet.ee. Vastavalt kliendi soovidele on võimalik tellida erinevaid kombinatsioone ja hulgaliselt lisavarustust.

«4x4 veoskeemiga sõidukid sobivad ettevõtetele, kelle jaoks on väikekaubiku või mahtuniversaali funktsionaalsus oluline tööülesannetes, mida tuleb tihti täita kehvades teeoludes – alates erinevatest hooldusfirmadest (elektri- ja sideliinide hooldus) kuni transpordifirmadeni (postiteenus, kullerid),» rääkis Peugeot Eesti turundus- ja müügijuht Rasmus Tali. «Sõidukid sobivad ka erinevatele päästeteenistustele, kes peavad spetsiaalvarustust vedades sageli arvestama keeruliste teeoludega.»

Peugeot alustas koostööd Dangeliga juba 1980.aastal. Hetkel pakutakse nelikvedu mudelitele Partner, Expert ja Boxer ning kõrgendatud vedrustusega «Trek» versiooni ka Bipper mudelile, pakkudes seega kaubaruumi valikut vahemikus 2,5 m3 kuni 15 m3. Nelikvedu pakutakse ka mitmele samade mudelite baasil toodetavatele mahtuniversaalidele (Parner Tepee ja Expert Tepee), mis on saadaval 5 kuni 9 kohalistena.

Soodsaima ümberehituse hinnaks on 3 250 eurot, mis garanteerib «Trek» versioonil sõiduki kliirensiks 200 mm ning seeläbi ka parema läbitavuse kehvades teeoludes. Nelikveo ümberehituse hinnad algavad alates 8600 eurost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles