Uuring: briti teismelised saadavad keskmiselt 10 000 SMSi aastas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Noorte digitaalsete harjumuste kohta korraldatud uuringust selgub, et iga briti teismeline saadab aastas keskmiselt 10 000 SMSi.


Lisaks toodi välja tõsiasi, et telefonikõne lootuses ei lülita noored oma telefone välja ka ööseks, vahendab

Telegraph

.



Teismeliste seas populaarse sotsiaalse võrgustiku Bebo korraldatud uuring avaldas ka, et enam kui kaks kolmandikku teismelistest kasutab oma telefone ja fotoaparaate, et jäädvustada igapäevahetki oma elus.



Lisaks avaldab 75 protsenti küsitlusele vastanutest neid pilte ka interneti suhtlusportaalides, kus hoitakse ühendust ka sõpradega. Ligi poolte vastanute sõnul on neil umbes 250 internetituttavat.



Kolmandik noortest tunnistas, et kasutavad internetti suurema osa oma vabast ajast ning vaatavad YouTube´i, MySpace´i või Bebo lehtedelt enam kui 50 videot nädalas.



Samas ei ole populaarsust kaotanud ka telesaated ning kui 32 protsenti vastanutest ütles, et vaatavad telekat kolm kuni neli tundi päevas, siis 31 protsenti teismelistest teeb seda rohkem kui viis tundi päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles