Analüütik: oodake Apple’i telerit

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Apple’i analüütik Gene Munster on sedavõrd kindel tehnoloogiafirma teleritootmise plaanides, et soovitab uue teleri ostu planeerivatel inimestel Apple TV ära oodata, vahendab Talouselämä Business Insiderit.

Munsteri arvates on Apple TV sedavõrd hea, et on ootamist väärt. Samas avaldas analüütik ka mõned hinnangud, millise seadmega võiks tegu olla:

-Apple TV näol on tegu reaalse teleriga, mitte pelgalt välise teleriboksiga, mis liidetakse olemasolevale telerile

-Uus teler jõuab turule erinevates mõõtudes, kuna Apple soovib endale haarata võimalikult suure kliendibaasi, mitte ainult neid, kellel on võimalik soetada endale 50tolline seade

-Munster usub, et Apple TV hakkab maksma ca kaks korda enam kui konkurentide telerid, ehk et muidu 800-dollariline teler maksab Apple’i poolt valmistatuna 1600 dollarit

- Apple TV ideeks on, et see ühildub teiste Apple’i seadmete ja teenustega. Telerit saab juhtida nii iPhone’i, iPadi kui ka Siri häälkäsklustehnoloogia abil

-Munster usub, et Apple TV telerid jõuavad müügile järgmise aasta jõuludeks

Kuigi Munsteri väljaütlemised on kõigest spekulatsioonid, usuvad paljud, et Apple laieneb järgmisena jkust telerite tootmise turule.

Ka Apple’i asutaja Steve Jobs on oma elulooraamatus tunnistanud, et omab nägemust sellest,  kuidas võiks telerit n-ö uuemal ja paremal viisil valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles