Angry Birds auto tahavaatepeeglisse?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angry Birds.
Angry Birds. Foto: /AP

Ega Euroopa liikluskultuuris eriti ette ei kujutaks olukorda, mil politseinik peatab teel tuigerdava auto kinni ja juht põhjendab tuigerdamist: «Mängisin tahavaatepeegli kaudu Angry Birdsi!» Kõlab üsnagi absurdselt aga ometi on selline olukord teoreetiliselt täiesti reaalne.

Nimelt on Hiina elektroonikatoodete valmistaja Chinavision toonud turule tahavaatepeegli, mille kõrval on 4,3 tolline puutetundlik ekraan, kuhu saab manada navigatsiooniseadme või tagurduskaamera pildi, videopildi, FM-raadio, bluetooth käed-vabad telefonisüsteemi, talle on sisse ehitatud kaamera, mille pildi saab salvestada micro-SD kaardile jne, vahedab Whatcar.ee

Kõige üllatavam on selle kõige juures aga see, et tahavaatepeeglil on ka eraldi funktsioon erinevate mängude jaoks. Ehk kel hakkab näiteks ummikus istudes igav, saab vabalt end Angry Birdsi või mõne muu mänguga lõbustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles