Mazda esitleb homme uut CX-7

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mazda

Mazda esitleb homme Kanadas Torontos avataval rahvusvahelisel autonäitusel uuenenud crossoverit CX-7.


Muudatused on seotud valdavalt kujustuse, mootorivaliku ja kere jäikusega, kuid täiustatud on ka müraisolatsiooni, kirjutab

Autonet.ee

.

Mazda pressiteate kohaselt disainiti uus CX-7 uute Mazda3 ja MX-5 stiilis, kus esistange keskel asub suur õhuvõtuava ning külgedel veel täiendavad avad. Ka tagumine põrkeraud sai uue kuju.

Auto salongis võetakse aga kasutusele uued, veelgi kvaliteetsemad viimistlusmaterjalid, armatuurlaua keskele disainiti uued ventilatsiooniavad ning kaks infotablood. Lisaks on uute Mazdade ostjail võimalus kasutada Bluetoothi ning mitmeid uusi lahendusi. Autole paigaldatakse ka nn surnud tsoone jälgivad andurid, mis hoiatavad juhti manöövrite eest, kus teine auto juba ees asub.

Mootorivalikusse lisandub uus, 161-hobujõuline vabalt hingav 2,5-liitrise töömahuga reasneljane, mis hakkab tööle koos viiekäigulise automaatkastiga. Selle mootoriga masin jääb vähemalt USAs edaspidi siiski ainult esiveoliseks.

Uue Mazda müüki ilmumise tähtaega ja hindu pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles