Lamborghini Murcielago saab Reventoni mootori

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini Reventon.
Lamborghini Reventon. Foto: Lamborghini

Liikuma on hakanud kuulujutud, et Lamborghini toob Genfi näitusele uue ja võimsama Murcielago modifikatsiooni LP650-4, mille teeb eriliseks seni võimsaima Lamborghini, Reventoni mootor.

Autoblog.nl on avaldanud ka foto halli-oranžikirju masinast, mis väidetavalt ongi Genfis esitlusele tulev prototüüp. Sõitjateruum viimistletakse naha ja seemisnahaga, eksterjööriga samades toonides. Mootorikate peaks aga uuel Lamborghinil olema läbipaistev, kirjutab Autonet.ee.

Juba läbimüüdud Reventoni mootoriks oli 6,5-liitrise töömahuga 650-hobujõuline V12. Spekuleeritakse, et uus rotster on võimeline paigalt sajani kiirendama 3,4 sekundi jooksul ning tippkiiruseks saavutama 340 km/h.

Samuti väidetakse, et uut rotsterit koostatakse vaid 50 eksemplari ning müügiga alustatakse veel tänavu. Hinnad algavat 295 000 eurost ehk 4,6 miljonist kroonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles