Uus Bentley - 630 hobujõudu?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bentley

Jaanuari lõpus avaldas Bentley pressiteate ja ühe foto autost, millest peaks saama nende läbi aegade võimsaim ja kiireim mudel. Mitme väljaande andmetel peaks biokütusel töötav Bentley hakkama edasi liikuma W12 biturbomootori toel, mille võimsuseks spekuleeritakse 630 hobujõudu.



Väidetavalt kaotati paremaid dünaamilisi parameetreid silmas pidades Continetal GT põhjale ehitatud masinal ära ka tagumine istmerida ning vahetati suur osa alumiiniumist valmistatud kerepaneele välja liitmaterjalidest valmistatute vastu, kirjutab

Autonet.ee

.

Kiire Bentley peaks paigalt sajani kiirendama umbes nelja sekundi jooksul ning tippkiirus peaks ületama 325 km/h. Seni on kiireimaks ja võimsaimaks Bentleyks Continental GT Speed, mille võimsus ulatub 600 hobujõuni ja pöördemoment 750 Nm-ni.

Seni pole Bentley avaldanud ka mingeid tähtaegu, millal auto võiks müüki ilmuda. Varasemalt on ettevõtte esindajad kinnitanud, et 2012. aastaks on biokütuseid tarbivad mudelid olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles