Apple tegi Macidele värskenduskuuri

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix
Apple tutvustas paar päeva tagasi Macide uusi mudeleid. Värskenduskuuri läbinud mudelite lipulaevaks on 24-tolline iMac, millel mälu ja salvestusruumi eelkäijast kaks korda rohkem.

Kuigi uus iMac on vanast mudelist võimekam, ei ole hind tõunud – uue iMaci eest küsitakse 1499 dollarit ehk ligi 18 600 krooni, kirjutas Reuters.

Analüütik Shebly Seyrafi firmast Calyon Securities pidas hinda siiski liiga kõrgeks. «Nad tõstsid võimekust, kuid ei lasknud hinda alla. Ma kahtlen, kas see on praeguses olukorras, kus ostjad soovivad eelkõige odavamat kaupa, õige samm,» lausus Seyrafi.

Lisaks uuele iMaci mudelile tutvustas Apple äriklientidele suunatud Mac Pro uut mudelit ja selle hinnad algavad 2499 dollarist (31 000 kroonist) ehk 300 dollarit madalamalt kui vanema mudeli puhul. Värskenduskuuri läbis ka Mac mini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles