Sahinad: Apple valmistab puuteekraaniga arvutit

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taiwani meedia andmetel valmistab Apple uut puuteekraaniga sülearvutit. Pildil näitab Steve Jobs MacBook Airi.
Taiwani meedia andmetel valmistab Apple uut puuteekraaniga sülearvutit. Pildil näitab Steve Jobs MacBook Airi. Foto: Reuters / Scanpix
IPhone`i jaoks väikesed ekraane valmistav Taiwani ettevõte Wintek on Apple`ilt saanud tellimuse suuremate arvutimõõtu puuteekraanide valmistamiseks.

Ekraanide tellimisest teatas Reutersile Wintekis toimuvaga kursis olev allikas, kes soovis jääda anonüümseks, kuna tal puuduvad volitused pressiga suhtlemiseks. Allikas ei osanud öelda, mis toote jaoks Apple ekraanid tellis.

Winteki esindaja James Chen kinnitas, et Apple on firma suurklient, kuid käimasolevast tootearendusest ta kõnelda ei soovinud.

Taiwani meedias on sel nädalal ilmunud teateid, et Apple töötab uue puuteekraaniga arvuti kallal ja seda hakkab tulevikus valmistama Taiwanis tegutsev sülearvutite tootja Quanta Computer.

Nii Apple`i kui ka Quanta keeldusid teemat kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles