Kolmandik Lamborghini Reventonidest taas müügis

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini Reventon.
Lamborghini Reventon. Foto: Lamborghini

Vaid kahekümnes eksemplaris toodetud Lamborghini Reventonidest on kolmandik taas müügis saadaval.


Majandussurutis on löögi alla pannud enamiku luksuskaupade tootjatest, välja arvatud kõige eksklusiivsemad neist. Nii pole kuulda olnud, et Bugattil mingeid müügiprobleeme oleks ning Lamborghinilgi läheb üsna hästi, kirjutab

Autonet.ee

.

Ei tea, kas põhjuseks uue Lamborgini Murcielago SV ilmumine või miski muu, igal juhul on miskipärast taas müüki pandud suur osa vaid kahekümneses tiraažis valminud Lamborghini Reventonidest.

Tõsi, eksklusiivsetele autodele kohaselt pole nende hind väiksem kui uuena ostes. Otse vastupidi, 7 masina hinnad jäävad vahemikku 1,25 kuni 1,58 miljonit eurot (19,55 kuni 24,7 miljonit krooni). Mäletatavasti uus Reventon maksis täpselt miljon eurot.

Müüjaid on üle maailma alates USAst ja lõpetades Araabia Ühendemiraatidega. Ühes võib olla aga kindel - Lamborghinile selline spekuleerimine ei meeldi mitte üks põrm.

Lisaks seitsmele Reventonile pakutakse James List luksuskaupade kataloogis veel 250 muud Laborghinit, üle 350 Bentley, 140 Aston Martinit ning 440 Ferrarit, kaasa arvatud Enzo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles