Lotus Evora tuleb ka kabrioletina

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotus Evora.
Lotus Evora. Foto: Lotus

Sportlikke sõidukeid tootev Briti firma Lotus plaanib 2011. aastaks müügile tuua Lotus Evora kabriolettversiooni Evora Cabrio.


Auto heade dünaamiliste omaduste säilitamise eesmärgil valmistati kokkupandav katus riidest, mille võib masinalt ka hoopis maha monteerida ja koju jätta, kirjutab

Autonet.ee

.

Alumiiniumist tugevdatud põhjale ehitatav Lotus komplekteeritakse Toyota päritolu 3,5-liitrise V6-mootoriga, mis arendab võimsust 276 hobujõudu. Paigalt sajani kiirendab Evora Cabrio viie sekundiga, tippkiiruseks lubatakse 257 km/h.

Kuulujuttude põhjal polevat see aga veel sugugi kõik. Väidetavalt peaks üsna kiiresti välja tulema ka kabrioleti ligi 400-hobujõuline modifikatsioon.

Mäletatavasti jõuab Lotus Evora Euroopas müüki selle aasta maist. Võimalik on valida kahe- ja neljaistmelise versiooni vahel. Esimese baashinnaks teatatakse 51 400, teisel 54 000 eurot (umbes 804 000 ja 844 600 krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles