Võimsaim Nissan GT-R maksab 2 miljonit krooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nissan

Nissan esitles sportauto GT-R eriseeriana limiteeritud koguses valmivat võimsamat modifikatsiooni GT-R SpecV, mis ehitatakse 2009. mudeliaasta GT-Ri põhjale ning mis hakkab maksma umbes 2 miljonit Eesti krooni.



Tuunitud mudelil on tavapärasest erinev radiaatorivõre, tagaspoiler ning süsinikkiust valmistatud piduriketaste ventileerimisavad, kirjutab

Autonet.ee

.

Salongis võib täheldada uut näidikutepaneeli, keskkonsooli ning lisaks peoga samuti süsinikkiudu kasutades valmistatud dekoratiivelemente. Kahekohalise Nissani sportistmed ostetakse Recarolt.

Dünaamilisi omadusi õnnestus parandada tänu ülelaadimise optimeerimisele, kus asendatud juhtimisplokk tõstab turborõhku ning saavutatakse seeläbi parem pöördemoment keskmistel ja kõrgematel pööretel. Samuti paigaldati uus väljalasketorustik ning süsinikkeraamilised pidurid.

Kaalu vähendamise huvides monteeritakse võimsale Nissanile alla eriti kergetest alumiiniumsulamitest valuveljed, mis töötati välja just selle mudeli tarbeks.

Auto maksab meie rahas orienteeruvalt 2 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles