Teeaugus auto lõhkunud juht esitas vallale remondiarve

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeauk. Foto on illustratiivne!
Teeauk. Foto on illustratiivne! Foto: Peeter Langovits.

Kaks kuud tagasi teeaugus auto lõhkunud mees esitas vallale remondiarve, mida pole siiamaani tasutud.

Oma 7. seeria BMWga Maardu teel august läbi põrutanud Andri Tšupin ei heitnud lõhutud auto pärast meelt, vaid küsis masinale saadud kahju hüvitamist Jõelähtme vallavalitsusest, vahendas Reporter.ee videolõik.

Tšupini sõnul läksid pimedal teel august läbi sõites katki auto esiamortisaator, rooliots, valuvelg ning ka auto rehv rebenes seestpoolt. Poolteist kuud hiljem tuli välja, et ka konditsioneer oli katki läinud. Mehe sõnul hinnati tekitatud kahju umbes 13 800 kroonile.

Jõelähtme valla keskkonnaosakonna juhataja Indrek Mäeküngas rääkis, et auk tähistati ära kohe järgmisel päeval. Samas said viimased teeaugud lapitud alles eile õhtul. Autole tekitatud vigastusi ei ole vald siiani korvanud.

«Kuna sellist juhust vallas enne pole olnud, siis on asi võtnud natukene aega,» rääkis Mäeküngas. «Täna on vallavalitsuse kabinetiistung, kus seda teemat arutatakse ja reedel tuleb ka vallavalitsuse otsus. Tegemist on valla teega ja seal oli auk. Selles mõttes on vald tõesti selle augu tõttu süüdi.»

Täna õhtul selgus, et ühest otsust valla komisjon ei teinud. Otsustati tellida veel üks ekspertiis, kas selline auk võis tekitada juhi kirjeldatud vigastusi, teatas uudistesaade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles