LG kuulutas välja Chocolate seeria uusima mudeli

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LG

LG Electronics teatas sellel nädalal oma seni edukaima telefoni, Chocolate'i uue versiooni valmimisest. Sama disainerite meeskonna poolt välja töötatud uus Chocolate'i paitab silma minimalistliku disaini poolest.


LG Electronics Mobile Communications Company presideni ja tegevdirektori Skott Ahni sõnul on tegemist tagasipöördumisega kõigi aegade suurima lemmiku, tänaseks üle 21 miljoni eksemplari müüdud Chocolate'i esimese versiooni juurde. "Usume, et uus mudel saab turul tõsiseks tegijaks, kiirendades LG selle aasta esimese poole müügikasvu veelgi," lisas Ahn.

Uus telefon on LG Black Label seeria neljas mudel. Esimene Chocolate'i mudel ilmus turule 2006. aasta mais ja sellest sai firma ajaloo populaarseim mobiiltelefon. Samal aastal tunnustati selle mobiiltelefoni innovaatilist disaini prestiižikate Red Doti ja iFi disainiauhindadega. Black Labeli seeriasse kuuluvad veel LG Shine oma revolutsioonilise täismetallkorpusega ning elegantne süsinikfiibrist ja karastatud klaasist klassik LG Secret.

Uue LG Chocolate'i esitlus peaks LG Electronics'i andmetel aset leidma käesoleva aasta augustis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles