Eesti Posti uut e-arvekeskust kasutab üle 100 firma

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment arvekeskuse veebilehelt.
Fragment arvekeskuse veebilehelt. Foto: Postimees.ee

Eesti Post teatas, et nende uue e-arvete saatmise ja vastuvõtmise keskkonnaga on juba liitunud rohkem kui 100 suuremat ja väiksemat ettevõtet.

Elektroonilises arvekeskuses saab koostada tavapäraseid arveid ja e-arveid. Neist esimesed saab saata otse Eesti Posti väljatrükkimiseks ning kohaleviimiseks, ilma et oleks vaja vaeva näha arvete printimise ja ümbrikustamisega. E-arveid saab saata kõigi enamlevinud majandustarkvarade vahel ning ka internetipanka.

«Usun, et peagi on ettevõtetes e-arved sama levinud, kui täna on elektroonne maksude deklareerimine e-maksuametis ning paberarvete saatmine sama harv, kui paberil maksude deklareerimine,» kommenteeris head algust E-arvete Keskuse juht Marius Arras.  

Arvekeskus kuulub AS Eesti Post enamusosalusega tütarettevõttele Eesti E-arvete Keskus OÜ, teised osanikud on AS Webmedia ning E-bookkeeping OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles