Neste valmistub euro tulekuks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste uus Mustakivi automaatjaam.
Neste uus Mustakivi automaatjaam. Foto: Neste

Neste vahetab esimese kütusemüüjana Eestis selle aasta lõpuks välja kõik makseterminalid uue põlvkonna seadmete vastu, mis teevad tankimise kliendile turvalisemaks ja kiiremaks.


Automaatides kasutatakse kiipkaarditehnoloogiat ning sularahalugejaid, mis on valmis ka euro tulekuks. Lisaks paigaldatakse osade jaamade ühele tankimissaarele uut tüüpi, tankuri külge kinnitatavad makseterminalid, kus klient saab ostu eest tasuda kaardiga tankuri juurest lahkumata.

«Seda tüüpi makseterminalid annavad tankijale suurema privaatsuse tehingu teostamisel. Kõik uued makseterminalid on varustatud tankimisjuhendiga ekraanil ning neid on lihtne käsitleda,» rääkis Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju.

Sel aastal ehitab Neste veel kaks uut automaatjaama: Tartus Lõunakeskuse juures ning Viljandis, Riia maanteel. 46 jaamaga on Neste juhtiv autokütuste jaemüüja Eestis.

Neste Eesti AS kuulub Soome naftatööstuskontserni Neste Oil Oy, mille aktsiad on noteeritud Helsingi väärtpaberibörsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles