Eestisse jõuab IFA messil esitletud raamita teler

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamita teler.
Raamita teler. Foto: LG Electronics

LG Electronics teatas, et järgmisel nädalal jõuab Eesti turule septembris elektroonikamessil IFA esitletud raamita ja vaid 2,9 sentimeetri paksune teler SL9000.

Teleri pinda katab katkematu klaasisarnane pind, samuti ei ole näha kõlareid. Tänu LED taustavalgustusele on teleril dünaamiline kontrastsus 3 000 000:1. See tähendab, et tumedaim ja eredaim pildipunkt ekraanil võib erineda kuni kolm miljonit korda, võimaldades sellega äärmiselt täpseid värve.

Uue teleriga on võimalik ühendada paljusid erinevaid seadmeid ilma juhtmeteta. Bluetooth loob võimaluse kuulata muusikat või vaadata filme ja fotosid näiteks otse mobiiltelefonist. Sama tehnoloogia abil on segamatuks teleri jälgimiseks võimalik ühendada juhtmeteta kõrvaklappe. Tänu USB 2.0 ühendusele saab teleris esitada paljusid digitaalseid formaate, sh JPEG, MP3, MPEG4 ja DivX. Teleri külge võib ühendada väliseid kõvakettaid, mälukaarte ja teisigi USBga liidetavaid seadmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles