Arvutiklubi ootab Digifestile sadu arvutimänguhuvilisi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutimänguvõistlus.
Arvutimänguvõistlus. Foto: Marko Suurmägi / Sakala

Selle nädala lõpus toimub Tallinnas A.Le Coq Arena ruumides Eesti  viimaste aastate suurim arvutimänguvõistlus Digifest 2009, kuhu on oodatud kõik huvilised.

Võistlusel on osalejatel võimalik üksteisega mõõtu võtta mitteametlikes mängudes : Counter-Strike: Source, Call of Duty 4, Enemy Territory, Quake Live, Left 4 Dead, Defense of the Ancients.

Digifesti raames toimuvad ka maailma suurima turniiri DreamHack Baltikumi eelvoorud, kuhu on korraldajate sõnul tulemas ligi 400 võistlejat nii Eestist kui ka Soomest, Lätist ja Leedust. Ametlikud turniirid toimuvad kahes kategoorias: meeskondlik strateegiamäng Counter-Strike 1.6 ning individuaalne autosõidumäng TrackMania Nations Forever.

Võistlusel osalemine on tasuline, eelregistreerimise puhul 350 krooni. Rohkem infot saab veebilehtedelt Lanparty.ee ja Synck.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles