Peagi saab teha Skype’i videokõnesid läbi teleri

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype’i videokõnede tehnoloogia võetakse kasutusele peagi turule jõudvates internetiühendusega kõrglahutusega telerites.
Skype’i videokõnede tehnoloogia võetakse kasutusele peagi turule jõudvates internetiühendusega kõrglahutusega telerites. Foto: AFP / Scanpix

Skype'i videokõnede tehnoloogia võetakse kasutusele peagi turule jõudvates internetiühendusega kõrglahutusega telerites.


Internetitelefoni teenust pakutakse Panasonicu 2010. aasta kõrglahutusega multimeedia tehnoloogiateenust sisaldavates telerites ning LG uutes LCD- ja plasmatelerites, vahendab

Tartu Ülikooli teadusportaal Novaator

AP-d.

Uued telerid tulevad müügile selle aasta keskel. LG ja Panasonic hakkavad müüma ka veebikaameraid, mis toetavad kõrglahutusega formaati ja on mõeldud videokõnede tegemiseks teleri abiga.

Skype teatas lisaks, et ka arvutites Skype'i kasutavad inimesed saavad peagi teha kõrglahutusega videokõnesid.

Selleks on vaja suure kiirusega internetiühendust, piisava võimsusega arvutit ja Skype'i uut versiooni Skype 4.2 Beta Windows'ile.

Skype ei täpsustanud, millal saavad sama teenust hakata kasutama Mac-i omanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles