Lekkisid fotod luksuslikumast Citroënist

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Citroen

Reedel lekkisid internetti esimesed fotod Citroëni kontseptuaalsest crossoverist DS High Rider, mille põhjal valmib peagi seeriaversioon Citroën DS4.


Fotode järgi otsustades on masina interjöör tõepoolet luksuslik, sest silma hakkab nii nahka kui kroomitud elemente. Eriti ülbe on DS-logo istmete seljatugedel, kirjutab

Autonet.ee

.

Tavalise Citroën C4 põhjale ehitatav crossover tuleb siiski pisut laiem ja kõrgem: vastavalt 1 820 ja 1 480 millimeetrit. Pikkuseks kujuneb 4 260 millimeetrit. Mootorivaliku koha pealt on teada, et see hakkab täpselt kordama senise C4 omi, kuid perspektiivis nähakse ka üht hübriidset jõuallikat. DS4 tootmine peaks algama järgmisel aastal.

DS High Rideri esitlus viidi läbi selle aasta märtsis peetud Genfi näitusel. DS4 saab olema teiseks mudeliks DS3 järel, mida esimest korda esitleti läinud aasta septembris Frankfurdi näitusel.

Tulemas aga on ka sportlikum crossover DS5, millest oodatakse konkurenti BMW X6le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles