Fotod: TransferWise tuli taas tänavatele, seekord Barcelonas

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlaste asutatud idufirma TransferWise püüdis täna hommikul hispaanlaste tähelepanu pankadevastase aktsiooniga Barcelona tänavatel.

Kollastesse kaitsekostüümidesse riietatud protestijad marssisid #ToxicFees (mürgised teenustasud) kampaania raames rannapallidega Barcelona peatänavalt randa, et need «merre uputada».

TransferWise’i varasemate ebatraditsiooniliste kampaaniate hulka kuuluvad hommikumantlites protest Londoni finantspiirkonnas «magavate pankade» vastu ja panku läbipaistvusele kutsuv alasti jooks New Yorkis Wall Streeti pangandustänaval.

Ettevõtte teatel on kampaaniate eesmärk juhtida tähelepanu «sellele, kuidas pangad tarbijaid ebaõiglaste vahetuskursside ja peidetud teenustasudega eksitavad».

TransferWise vahendab täna rohkem kui 700 miljonit euro eest rahaülekandeid kuus, säästes sel moel oma klientide jaoks rohkem kui 31 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles