Taxify laienes Prahasse

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify mobiilirakendus.
Taxify mobiilirakendus. Foto: Taxify

Taksode broneerimise mobiilirakendus Taxify avas tänasest oma teenuse Tšehhi pealinnas Prahas.

Taxify teeb Prahas koostööd kolme kohaliku taksofirmaga, kes alustasid täna üle 120 taksoga, teatas ettevõte.

«Taxify on järjest liikunud Kesk-Euroopa poole ja Praha on meie jaoks järgmine tähtis suurlinn, kus teenuse avasime,» ütles Taxify juht Martin Villig.

«Tšehhi ja Eesti on üsna ühesuguse elatustaseme ja taksohindadega riigid. Praha on samas tuntud väga ebausaldusväärsete taksojuhtide poolest, mistõttu usume, et Taxify rakenduse tagasiside süsteem aitab meil kiiresti välja filtreerida vaid parimad taksojuhid ja pakkuda hea hinna ja kvaliteedi suhtega taksosid,» lisas Villig.

Taxifyga Prahas koostööd tegevad taksofirmad teenindavad paralleelselt nii era- kui ka ärikliente. Taxify teatel on ettevõttega koostööd tegevad taksod Prahas keskmisest parema kvaliteedi ja väga konkurentsivõimelise hinnaga.

Praha on Taxify jaoks esimene linn, kus kliendid saavad takso eest tasuda ainult pangakaardiga mobiilirakenduse kaudu. Mobiilimakse muudab taksode hinnastamise läbipaistvaks ja vähendab pettuste võimalusi, sest iga taksosõidu trajektoor on kaardi peal näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles