LG klapiga nostalgiatelefon jõuab Eestis müüki juba augustis

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Wine klapiga nutitelefon
LG Wine klapiga nutitelefon Foto: LG

Tehnoloogiaettevõtte LG Electronicsi sel nädalal tutvustatud uus klapiga hübriid-nutitelefon jõuab Eestis müügile 28. augustil.

Rahvusvaheliselt nime LG Wine Smart saanud telefon tuleb müüki eksklusiivselt EMT ja Elioni e-poodi ja esindustesse, teatas Eesti Telekom.

Sellel mudelil on optimeeritud LG uusima mudeli multimeedia seaded, et teha üleminek tavaliselt mobiiltelefonilt nutitelefonile võimalikult sujuvaks.

LG lisas LG Wine Smart-ile suure 3x4 numbritega klahvistiku lihtsaks ja kiireks trükkimiseks ning kiirvaliku nupud, millega pääseb lihtsalt helistama, kontaktidesse, sõnumitesse või kaamera rakendusse.

Nutiseade on varustatud  4G/LTE toega ning Android Lollipop 5.1.1 operatsioonisüsteemiga, millega töötavad hästi kõik uusimad rakendused, s.h. LG turvalisuse rakendus Safety Care, mis saadab vajadusel hädaabisignaale ja reaalajas asukohateateid eelnevalt valitud kontaktidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles