Harvard, Yale ja Stanford ei usu enam Twitteri edusse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri logo.
Twitteri logo. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaimate ülikoolide hulka kuuluvad Harvard, Yale ja Stanford müüsid eelmises kvartalis suurel hulgal mikroblogivõrgustiku Twitter aktsiaid, kirjutab Bloomberg.

Maailma rikkaim ülikool Harvard, mille varanduse väärtuseks hinnatakse 36,4 miljardit dollarit, müüs eelmises kvartalis 29 856 Twitteri aktsiat, millega langes ülikooli käes oleva mikroblogivõrgustiku aktsiapaki väärtus 2,2 miljonit dollarit.

Maailma rikkuselt kolmas ülikool Yale müüs kõik enda omanduses olnud 34 345 Twitteri aktsiat ja Stanford 18 000 aktsiat, millega langes Stanfordi omanduses olnud aktsiapaki väärtus 5,1 miljonit dollarit.

Twitteri aktsia väärtus on alates aprillist teinud läbi tugeva languse, kuna ettevõte vähendas oma käibeprognoose ning hoiatas investoreid kasutajate ja reklaamiostjate väheneva huvi eest. Kui neli kuud tagasi oli Twitteri aktsia väärtuseks pea 53 dollarit, siis eile oli NYSE börsi sulgemisel ühe Twitteri aktsia hinnaks vaid 28,91 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles