Uber ei plaani lähiajal börsile minna

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi kaasasutaja Travis Kalanick
Uberi kaasasutaja Travis Kalanick Foto: SCANPIX

Kuigi Uberi nõukogu liige Bill Gurley ning Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg on soovitanud maailma populaarseimal transpordivahendusrakendusel börsile minna, ei ole Uberi tegevjuht Travis Kalanick sellest ideest vaimustatud, kirjutab Bloomberg.

«Andke meile mõned aastad, andke meile veidi aega ning kui aeg on küps, võib midagi sellist juhtuda,» kommenteeris Kalanick Uberi börsileminekuplaane eile Californias toimunud Wall Street Journali korraldatud tehnoloogiakonverentsil.

Investorid on kogu maailmas traditsioonilist taksotööstust ümberkujundavasse ettevõttesse paigutanud miljardeid dollareid ning viimase rahastusvooru käigus hinnati selle väärtus juba üle 50 miljardi dollari. Kalanick rõhutas oma konverentsil peetud kõnes, et ettevõte on vaid veidi rohkem kui viis aastat vana ning ei ole «lõpuballiks» veel valmis.

«Me oleme praegu veel nagu kaheksanda klassi õpilased, kuid meile öeldakse, et peame minema keskkooli lõpuballile,» ütles Kalanick. «Laske meil kõigepealt keskkooli jõuda, enne kui sellistest asjadest üldse rääkima hakkame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles