Hiina investorid ostsid luksustelefonide tootja Vertu

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vertu uus mobiil
Vertu uus mobiil Foto: Vertu

Briti luksustelefonide tootja Vertu uued omanikud on Hong Kongi investeerimisfond Godin Holdings koos rahvusvaheliste erainvestoritega.

Ostuga seoses lahkub oma kohalt kolm aastat sel kohal olnud Vertu juhatuse esimees Massimiliano Pogliani. Ettevõtte 450 töötaja tegevus ja tootmine jätkuvad Hampshire’is.

Vertu mobiile valmistatakse Inglismaal ning lisaks käsitööna valmivale disainile, isiklikule graveeringule ning valitavatele materjalidele käib nendega kaasas mitmeid teenuseid nagu viimase hetke reisipakkumised, hotellide broneerimine ja palju muud.

Alles septembris tuli Vertu välja oma uusima Signature Touch seeria mudeliga, mille puhul pole järjekordselt kokku hoitud ei disaini ega tehnilise võimekuse osas. Selle mudeli hinnad algavad Vertule omaselt 6500 naelast ja küündivad sõltuvalt valitud nahkümbrise omadustest kuni 13 700 naelani. Valida saab koguni kaheksa eri nahkkatte vahel: alates vasikanahast ja lõpetades alligaatorinaha eri versioonidega ning iga ümbrise saab isikustada kliendi soovitud graveeringuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles