Kodumaine Neti on rakendusena kolinud enam kui 10 000 nutiseadmesse

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine Neti.ee rakendus annab infot vajalike ettvõtete kohta ja juhatab sinna lihtsalt ja mugavalt ka asukohapõhiselt.
Kodumaine Neti.ee rakendus annab infot vajalike ettvõtete kohta ja juhatab sinna lihtsalt ja mugavalt ka asukohapõhiselt. Foto: Neti.ee

Paljude eestlaste veebribrauseri avaleht Neti on mobiilirakendusena kolinud nüüd ka pea 11 000 nutiseadmesse, aidates inimestel leida kiiresti ja mugavalt asukohapõhist infot kohalike ettevõtete ja teenusepakkujate kohta.

Neti rakendus on suunatud kõigile neile, kes soovivad leida kiirelt infot enda asukohale lähimate ettevõtete kohta -- apteegid, hambaarstid, toidupoed, pizzakioskid ja parimad restoranid.

Näiteks saabub peagi aeg, mil oma neljarattalisele sõbrale on vaja alla panna talverehvid. Äpp võimaldabki mõne näpuvajutusega üles leida kasutajale lähimad ja sobivaimad rehvivahetustöökojad.

Neti rakendusest leiab vajaliku kontaktinfo igapäevaelu sujumiseks.
Neti rakendusest leiab vajaliku kontaktinfo igapäevaelu sujumiseks. Foto: Neti.ee

Rakendus võimaldab teha otsinguid ettevõtete kataloogist, andmebaasist ja kaardilt ning otsida lähimat hetkel vajaliku valdkonna ettevõtet. Seejuures saab vaadata ettevõtte asukohta kaardilt, kuhu on võimalik kuvada ka teekond kasutaja asukohast ettevõtteni.

Rakenduses on tehtud mugavaks ka ettevõttega ühenduse võtmine nii telefoni kui e-posti teel. Alates septembri lõpust on kõigil kasutajatel võimalik kõiki ettevõtteid hinnata ja kommenteerida ning rakendus on tõlgitud ka vene, soome ja inglise keelde.

Kõigele lisaks saab kasutaja salvestada ettevõtte andmed oma nutiseadme kontaktide või „Lemmikute“ alla ning neid hiljem veelgi mugavamalt sirvida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles