Netflixi tööle kandideerides on haridusest ja kogemustest olulisem kirg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netflixi logo
Netflixi logo Foto: SCANPIX

Populaarse striimimisteenuse Netflix sisutootmisjuht Cindy Holland rääkis intervjuus New York Timesile, et uute inimeste palkamisel on tema jaoks kõige olulisem nende kirg ja seisukoha võtmise julgus.

«Nad peavad olema uudishimulikud, kirglikud, valmis võtma seisukohti ning neid ka põhjendama,» rääkis Holland.

«Mind huvitab palju vähem see, millise kooli kandidaat on lõpetanud või kui mainekates ettevõtetes ta varem töötanud on. Ma tahan teada, mis teda ennast isiklikult huvitab, milline on tema üldine taust ning millist tööd sooviks ta tegelikult teha.»

Selleks, et kõiki neid asju võimalikult varakult välja selgitada, on Holland traditsioonilise tööintervjuukava pea peale keeranud, alustades töövestlust küsimusega, mis tavaliselt jäetakse intervjueerijate poolt järjekorras viimaseks: «mida sooviksid sa minult küsida?».

«Ma tahan teada, mis neile huvi pakub. Mõned inimesed vastavad sellele küsimusele hästi ning mõned ei oska sellele kuidagi reageerida, öeldes, et neil ei ole mulle mingeid küsimusi. See ei tähenda, et ma olen nad automaatselt maha kandnud, kuid ilmselgelt ütleb see nende kohta nii mõndagi,» selgitas Netflixi tippjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles