Eestlaste TravelSIM teenus laienes Jaapanisse

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TravelSIM
TravelSIM Foto: Kuvatõmmis

Eestis loodud ja hetkel ligi nelja miljoni kasutajaga mobiilside rändlusteenus TravelSIM laienes Jaapanisse, kus seda asuti müüma TAKT kaubamärgi all.

TravelSIMi platvormi loonud telekommunikatsiooniettevõte Top Connect sõlmis teenuse laiendamiseks lepingu Tokio ettevõttega Planetway Japan Corporation. See ettevõte on Eesti jaoks oluline ka seetõttu, et hakkab paralleelselt Eesti riigiasutuste kaasabil Jaapanis üles ehitama ID-kaardi taristut.

Top Connecti tegevjuhi Tarmo Osmani sõnul näeb ta Aasiat ja Lõuna-Ameerikat TravelSIMi peamise kasvupiirkonnana.

«Sealsed mobiilsideoperaatorid küsivad üsna kõrgeid rändlustasusid, mistõttu äriasjus välismaale või puhkusele sõitjad soovivad soodsamaid alternatiive telefonikõnede tegemiseks ja mobiilse interneti kasutamiseks,» rääkis Osman. «Esimese kahe nädalaga leidis meie koostööpartner Jaapanist 1000 uut klienti, nii et tõusva päikese maal soodsate hindadega rahvusvahelise mobiilsideteenuse pakkumisel on jumet ja oleme järgmise aasta osas optimistlikud.»

Top Connecti 2005. aastal turule toodud lahendus TravelSIM on üleilmne B2B mobiilside rändlusteenus, mida iga edasimüüja võib turustada oma brändi alt või siis kasutada selleks TravelSIMi kaubamärki.

Ettevõttel on üle maailma ligikaudu 150 edasimüüjat, kelle seas on veebiärisid, suuri jaekette, arvuti- ja telefonipoode, reisibüroosid, lennujaamades tegutsevaid kauplusi ning telekommunikatsiooniteenuste pakkujaid.

TravelSIM toimib 190 riigis üle maailma, pakkudes mobiilsidekasutajatele kuni 85 protsenti soodsamaid kõne-, sõnumi- ja internetihindu võrreldes tavapäraste rahvusvaheliste rändlustasudega. Tänu kokkulepetele välismaiste mobiilsideoperaatoritega võimaldab TravelSIM 140 maal telefonikõnesid ja SMSe vastu võtta tasuta, samuti teha tasuta Skype´i ja Viberi kõnesid.

1995. aastal asutatud grupi kolmes riigis töötab ligi 150 inimest ja müügikäive ületas eelmisel aastal 50 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles