Lekkisid kurvad fotod Nokia ilmumata jäänud nutikellast

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonraker
Moonraker Foto: Softpedia

Selgub, et nüüdseks tegevuse lõpetanud Nokia mobiilitööstusel oli enne Microsofti poolt allaneelamist tõsine kavatsus tulla turule ka oma nutikellaga. Paraku ei saanud see plaan iial teoks ja värskelt lekkinud fotode põhjal polegi see võib olla kõige kurvem stsenaarium.

Töönime Moonraker kandnud nutikella prototüüp pidi plaanide kohaselt turule jõudma koos telefoniga Lumia 930. Fotodel on näha, et sellel on nii sisult kui vormilt üritatud järgida Microsofti Metro-stiili, kirjutab Softpedia.

Foto: Softpedia

Arvatakse, et ka see nutikell oleks ühenduses telefoniga olnud Bluetoothi abil, kusjuures ühenduvuse valmidus oli loodud kõigile suurematele operatsioonisüsteemidele mõeldes. Lisaks olid prototüübil olemas kõik tänapäeva nutikelladel leiduvad tavapärased funktsionaalsused - e-kirjade ja sõnumite tugi, kõnede märguanded ning käeliigutuste jälgimise sensor.

Foto: Softpedia

Moonrakerile sai tõenäoliselt saatuslikuks Microsoftri otsus jääda kontsernisiseselt truuks ühele nutikella brändile nimega Microsoft Band, mis lasti turule novembris 2014.

Foto: Softpedia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles