Netflix on tänasest ka Eestis kättesaadav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmide ja telesarjade striimimisteenust pakkuv Netflix on väärt rohkem kui Tšiili aktsiaturg.
Filmide ja telesarjade striimimisteenust pakkuv Netflix on väärt rohkem kui Tšiili aktsiaturg. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Internetis filme ja sarju vahendava Netflixi esindaja kinnitas täna «Aktuaalsele kaamerale,» et sel aastal plaanitakse Eestisse laieneda. Mõned tunnid hiljem sai selgeks, et teenus on juba kättesaadav.

Netflixi teatel tahab ettevõtte saada selle aasta lõpuks globaalse haarde ning muu hulgas on nende plaanidesse kirjutatud ka Eesti, vahendab ERRi uudisteportaal.  Täpsemat infot, milline saab olema filmivalik, praegu veel ei anta.

Tehnoloogiaportaali Geenius.ee teatel ei ole teenust esialgu võimalik eestikeelsete subtiitritega kasutada, küll on kättesaadavad inglise keelsed ning teiste levinumate keelte subtiitrid.

Netflix teatas, et on laiendanud oma tegevust 190 riiki, muutes oma internetitelevisiooni teenuse kättesaadavaks 130 uuel turul, kaasa arvatud Indias, kuid mitte Hiinas.

2007. aastal tegevust alustanud Netflix on üks maailma suurimaid filmide ja sarjade vahendajaid ja tootjaid. Praegu on Netflixil umbes 70 miljonit kasutajat, kes maksavad kuutasu piiramatu teenuse eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles