Elisa käive möödunud aastal sisuliselt ei kasvanud

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa
Elisa Foto: Elisa

Elisa Eesti käive kasvas eelmisel aastal varasemaga võrreldes vaid 0,2 protsendi võrra 95,4 miljoni euroni ning ärikasumi marginaal ehk EBITDA kasvas tasemeni 31,4 protsenti.

Elisa kliendibaas jõudis 2015. aasta lõpuks 1000 võrra arvuni 668 000.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul on Elisa valikud ja strateegia ettevõtte konkurentsivõime ja klientide rahulolu kasvatamisel osutunud õigeks, sest nii kliendirahulolu, klientide arv kui ka kasumlikkus on kasvanud

«Tehnilise Järelevalve Ameti mulluse statistika alusel tõusis Elisa turuliidriks 4G interneti kasutajate arvus. Samuti kinnitas möödunud aasta suvekuul läbiviidud Turu-uuringute AS-i laiapõhjaline uuring, et Elisal on jätkuvalt kõige rohkem erakliente,» tõi Sami Seppänen Elisa majandusaasta osas näiteid.

Seppäneni sõnul pühendub Elisa jätkuvalt 4G LTE võrgu arendamisele.

Mobiilsideoperaator Tele2 Eesti kasvatas 2015. aastal tänu hüppeliselt kasvanud internetiteenuse nõudlusele käivet 4 protsenti, ehk 72 miljoni euroni ning ettevõtte EBITDA ehk ärikasum enne kulumit püsis stabiilsena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles