Uber sisenes rahvusvahelise reisijateveo turule (1)

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uber
Uber Foto: Ekraanitõmmis reporter.ee videolt

Uber alustas kolme päeva eest testiks USA ja Mehhiko vahel pakkuma piiriülest reisijateveo teenust.

Teenus kannab nime «Uber Passport» ning selle abil on võimalik sõita San Diegost läbi San Ysidro piiripunkti Tijuanasse, vahendab portaal TravelMole.

Nagu teenuse nimestki selgub, peab reisijail pass kaasas olema.  Tavahindadele on selle teenuse puhul lisatud 20-dollariline mugavustasu, et meelitada rohkem juhte sellega liituma.

«Oleks olnud palju kohti, kus võinuksime esimesena oma teenusena välja tulla, kuid arvestasime maailma suurima piiriületuspunkti tähtsust ning erilisi suhteid San Diego ja Tijuhana vahel,» selgitas Uberi Lõuna-California piirkonna juht. «Need on linnad, mille perekonnad, kultuurid ja majandused on tohedalt seotud.»

Paraku on teenuse toimimine võimalik vaid suunal USA-Mehhiko. Teisel suunal liikudes tuleb reisijail piiripunktis Uberi autost lahkuda, läbida jalgsi piiripunkt ja siis uus auto leida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles