Digitark teeb 2. aprillil toimuvast MängudeÖÖ-st videokokkuvõtte

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MängudeÖÖ kaaskorraldaja Sten Kohlmann käis Digitarga stuudios külas ja kutsus kõiki mängima 2. aprillil 21-05 Tallinnas Solarisse Apollo kinno.
MängudeÖÖ kaaskorraldaja Sten Kohlmann käis Digitarga stuudios külas ja kutsus kõiki mängima 2. aprillil 21-05 Tallinnas Solarisse Apollo kinno. Foto: Digitark

Sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark teeb 2. aprillil 21-05 Tallinnas Solarise Apollos toimuvast suurest MängudeÖÖst ka põhjaliku ning meeleoluka videokokkuvõtte, mida võib näha juba päev hiljem Digitarga saates aadressil Digitark.ee/SAADE.

Ei ole tähtis, kas oled juba pikaajaline mängur või alles uustulnuk videomängude maailmas – 2. aprillil Apollo Kino Solarises järjekordselt aset leidev MängudeÖÖ pakub igale inimesele lahedaid kogemusi!

Eesti kõige lahedam ja mitmekülgsem videomängudele pühendatud üritustesari koondab enda alla kõige uuemad mängud, pingelised võistlused kinosaalides, toredad inimesed ja mõnusa muusika.

MängudeÖÖ kaaskorraldaja Sten Kohlmann käis Digitarga stuudios kõnelemas, milleks MängudeÖÖd korraldatakse, kellele see mõeldud on ja mida seal tehakse.

Loe MängudeÖÖst pikemalt.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles