Agressiivselt areneval Facebooki Messengeril on juba 900 miljonit kasutajat

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Messengeril 900 miljonit kasutajat
Messengeril 900 miljonit kasutajat Foto: Facebook

Facebooki suhtlusprogrammi Messenger aktiivsete kasutajate hulk ületas eile 900 miljoni piiri ning lisas teenusesse mitmeid olulisi täiendusi.

Messengeri juht David Marcus teatas oma kontol, et kasutajatele hakati väljastama lausa kolme suurt uuendust. Neist peamine on vast see, et iga Messengeri kasutaja saab nüüd oma kasutajanimega veebiaadressi, mis on lingiks temaga Messengeris suhtlemisele.

Link on loodud kujul  http://m.me/kasutajanimi (Facebooki kasutajatel on selleks konto kasutajanimi) ja see uuendus on juba käiku antud. Seega saab igaüks enda kontaktandmetes jagada nüüd lingikujul viidet Messengeris suhtlemiseks.

 

We have quite a few exciting new things to share today! - Messenger now has over 900 million monthly active users; - We...

Posted by David Marcus on Thursday, April 7, 2016

Tegemist on olulise sammuga Facebooki suuremas plaanis, kaotada ära inimeste ja äride vajadus telefonininumbrite järele, kuna Messenger võimaldab suhtlus nii tekstiliste sõnumite kui heli- kui videokõnedega. Lisaks loomulikult fotode ja failide jagamise funktsionaalsus, asukoha  jagamine ja palju muud.

Teine uuendus võimaldab nüüd Messengeris olles luua oma profiilist QR-koodi ja seda jagada, mis muudab kontakti loomise võimaluse veelgi mugavamaks. Kõik Facebooki lehed saavad aga peagi ligipääsetavaks kujul @kasutajanimi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles