Video: Mastercard saab digiajastule kohasema logo

Aivar Pau
, tehnoloogiatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mastercardi uus logo
Mastercardi uus logo Foto: Mastercard

Paljudega meist igapäevaselt rahakoti vahel kaasas käiv maailma üks tuntuimaid logosid Mastercard saab veel sel kuul endale uue ja digiajastule kohasema  väljanägemise.

Uues logos on kõigile tuttavad ringid saanud kaasaegsema ja kergema väljanägemise ning see on kohandatud võrdväärselt heaks kuvamiseks ka kõige väiksematel ekraanidel – meie peamistel maksevahenditel juba lähitulevikus. Kaubamärk «MasterCard» kirjutatakse uuenduse järel reeglina «mastercard».

Uus bränd saab elujõu juba selle kuu lõpus koos Masterpass-kaubamärgiga ning sügise jooksul uuendatakse see kõigis ettevõtte teenustes.

Enam kui 50 aastat tagasi loodud kattuvate punase ja kollase ringiga logo sai väikese uuenduse 1968. aastal. Aastal 1979 muutus Master Charge MasterCardiks ning 1990. aastal keerati see sõna kaldkirja. Logo on hetkel kuvatud ligi 50 miljonilt pangaautomaadil ja enam kui 2,5 miljardil kaardil.

Allikas: Creative Review

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles