Nüüd saavad ka Elisa kliendid osta Google Plays mobiiliarvega

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google'ta ei kujuta paljud enam elu ette.
Google'ta ei kujuta paljud enam elu ette. Foto: AFP / Scanpix

Elisa liitus täna nende Eesti mobiilioperaatorite perega, mille lepingulised ja kõnekaardi kliendid saavad tasuda androidseadmete Google Play poest soetatud äppide ja meelelahutusteenuste eest mobiiliarvega.

Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu märkis, et oluliseks lihtsamaks muutub uuenduse tulemusel mängude, mängusiseste ostude ja rakenduste ostmine just neile, kel krediitkaarti ei oma või ei pea selle kasutamist piisavalt mugavaks. «Oluliselt lihtsam on jätta ju ära enda kaardil olevate numbrite sisestamist telefoni ja valida koheselt makselahenduseks Elisa arveldus,» ütles Hiiepuu.

Lepingulistel klientidel lisandub Google Play tasuliste teenuste soetamise eest tasu mobiiliarvele. Kõnekaardi kasutajatel peab olema saldol piisavalt vahendeid ostlemiseks, sest raha läheb ostu sooritamisel otse kõnekaardilt maha.

Google Play tasuliste teenuste soetamise kuupiir on 54 eurot. Elisa poolt eraldi teenustasu Google Play poest ostude sooritamisele ei lisandu. Esmakordsel ostu sooritamisel tuleb enda Google Play kontol valida makseviisiks Elisa arveldus.

Tele2 käivitas oma klientidele sama võimaluse 26. juulil. Rakenduste ja meelelahutuse tellimise ühekordne limiit on Tele2 klientidele 15 eurot ning kuupiir 150 eurot, mille ületamisel tuleb kasutada krediitkaarti. Esimese viie päevaga tegid Tele2 kliendid Google Play e-poes mobiiliarvega makstes 1000 ostu summas u 4000 eurot. Peamiselt tehti rakenduste siseseid makseid ja seda just mängudes. Näiteks ostud PokemonGo äpis olid väga populaarsed.

Vastav leping Google’iga on sõlmitud ka Telial, mille klientidele avaneb Google Play keskkonnas mobiiliarvega tasumise võimalus kõigi eelduste kohaselt lähima kuu jooksul.  Telia mobiilimaksega saab täna tasuda kaupade ja teenuste eest enam kui 20 partneri juures, sealhulgas ka näiteks Windows Phone poes, Piletilevis, Apollo ja Kosmos IMAX kinodes ja Taxifys.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles