Video: Motorola ja Sony Ericsson näitasid Super Bowlil uusi tooteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii see mäng käis: vastamisi on Green Bay Packers ja Pittsburgh Steelers
Nii see mäng käis: vastamisi on Green Bay Packers ja Pittsburgh Steelers Foto: SCANPIX

Pühapäeval USAs toimunud suurejooneline ameerika jalgpalli finaalkohtumine ehk Super Bowl oli suursündmuseks ka tehnoloogiahiiglastele, kes tavatsevad maailma ühe populaarsema spordisündmuse raames esitleda oma uusi oodatavaid hitt-tooteid.
 

Sony Ericsson näitas Super Bowli ajal oma uue telefoni Xperia Play reklaami (vaata allpool), millega kinnitab väikest mängukonsooli ja telefoni ühendava seadme peatset müügiletulekut. Androidil põhinevat ja varasematest Xperia telefonidest lähtuva disainiga telefoni kohta pole veel rohkemat teada.

Sony Ericssoni kõrval oli kallist reklaamiaega ostnud ka Motorola, kes näitas oma uue, peatselt Ühendriikides müügile jõudva tahvelarvuti Xoom reklaami (vaata allpool). See vihjab väga leidlikult Apple’i 1984. aasta samuti Super Bowli ajal näidatud reklaamile, mis esitles esimest Macintoshi arvutit.

Nagu näha, on mõlemad klipid saanud inspirastiooni kujutelmadest tuleviku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles