Ühinesid Trinidad Consulting ja Wiseman Interactive

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühinenud ettevõtte logo - Trinidad Wiseman
Ühinenud ettevõtte logo - Trinidad Wiseman Foto: Erakogu

Baltimaade suurim kasutajakogemuse disaini ettevõte Trinidad Consulting ja  tarkvaraarendaja Wiseman Interactive otsustasid ühineda.

Uue ettevõtte nimi on Trinidad Wiseman ning selle 2016. aasta käibeks prognoosivad osapooled üle 2,5 miljoni euro. Ettevõttel on kaks kontorit – Tallinnas, Tehnopoli tehnoloogialinnakus ning Rakveres.

Ühinenud ettevõtte tegevjuhi Ander Tenno sõnul on ühinemine loogiline samm tervikliku teenuse pakkumise suunas. «Oma algusaastatel võtsime vastu strateegilise otsuse, et arendusega me ei tegele, kuid järjest rohkem hakkas tunduma, et parim tulemus tuleb tihti siis, kui kogu ahel – analüüs, kasutajakogemuse disain ja tarkvaraarendus – on meie kontrolli all.»

Tenno sõnul võtab ettevõte suunaks just veebiarenduse – iseteeninduskeskkonnad, veebid-portaalid ning e-kommertsi lahendused. «Seda väga lihtsal põhjusel: kuna mitmed suured arendusmajad on meie head partnerid, siis nendega me konkureerida ei soovi, ei projektide ega tööjõu osas. Seetõttu ei hakka me tegelema arendusega Java või .NET tehnoloogiaplatvormil,» rääkis Tenno.

Ühinemisega tekkis rohkem kui 50 töötajaga ettevõte.

 Ühinemise käigus eraldatakse Trinidad Consulting OÜst Atlassiani ja AppDynamicsi litsentsimüügi ning -nõustamisega tegelev üksus. Kõik ühinemisega seotud juriidilised tegevused viiakse lõpuni lähikuudel. Seni teenindatakse kliente tänaste juriidiliste isikute (Trinidad Consulting OÜ ja Wiseman Interactive OÜ) kaudu.

Trinidad Consulting on Baltimaade suurim kasutajakogemuse disaini ja ärianalüüsi ettevõte. Firma klientide hulka kuuluvad muuhulgas Tallink, City24, Elisa, Telia, Bigbank, erinevad arendusettevõtted, EL institutsioonid Sloveenias ja Iirimaal ning suuremad Eesti ministeeriumid ja muud riigiasutused. Trinidad Consulting on olnud Äripäeva Gasell juba viimased 4 aastat.

Trinidad Consulting viis hiljuti lõpuni rahvusvahelise riigihangete portaali Tenders Electronic Daily projekt ja võitis palju hankeid Eestis, Iirimaal ja Sloveenias. Olulise suunana nähakse tegevuse laiendamist välisturgudele.

Wiseman Interactive on 12 aastat tegutsenud veebi- ja tarkvararenduse ettevõte, kes on spetsialiseerunud moodsamatele tehnoloogiatele, sh Drupal, PHP, NodeJS, Angular, React, MongoDB jms. Ettevõtte pikaajaliste klientide hulka kuuluvad riigikantselei, välisministeerium, Tallinna ettevõtlusamet, Tartu linn, keskkonnaministeerium, Eesti Kunstimuuseum, Hooandja, Nordic Digital, PERH, Celsius Healthcare, maanteeamet ja EAS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles