Pühapäeval otse: Pärnus toimub naiste motiveerimise hackathon

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalavahetusel toimub TÜ Pärnu Kolledžis arendusüritus Garage48 Pärnu 2016 Women in Tech, mille parimaid projekte on võimalik vaadata selle uudise vaates pühapäeval algusega kell 17.30.

Tegemist on klassikalise 48-tunnise ideest-prototüübini üritusega, millel osalevad arendajad, disainerid, turundajad, projektijuhid ning visionäärid, kellel kõigil oli soov arendada enda ideed või leida uusi meeskonnakaaslasi. Ürituse eesmärgiks on näha ligi 50 protsendina osalejatest just naisi.

«Lisaks oleme juba 4.  aastat motiveerimas ka rohkem naisi proovima oma kätt IT-sektoris,» teatasid ürituse korraldajad.

Senistest Garage48 Pärnu hackathonidest on välja kasvanud sellised ettevõtted nagu Timbeter, GoWorkaBit, SorryasaService ja Shipitwise.

Garage48 Women in Tech üritused on võitnud ka «Eesti Ettevõtluse Edendajad 2016» auhinna ning pääsenud European Enterprise Promotion Awards 2016   esikolmikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles