Nortal alustas tegevust Dubais

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai.
Dubai. Foto: MATTHIAS SEIFERT/REUTERS

Eesti tarkvara- ning ärikonsultatsioonide ettevõte Nortal on laiendanud oma tegevust Araabia Ühendemiraatidesse ja avas esinduse Dubais.

Eelmise aasta lõpus allkirjastati ka esimesed projektid Dubai valitsuse nõustamiseks e-identititeedi rakendamisel ja nutikate e-teenuste väljatöötamiseks, teatas Nortal.

Nortali Lähis-Ida piirkonna juhi Peeter Smitti sõnul on Dubai, kuid ka laiemalt Araabia Ühendemiraadid, suurimad turud piirkonnas ja on siiani jõuliselt investeerinud ühiskondlike protsesside ja riigiteenuste parandamisse läbi innovatsiooni ja e-teenuste.

«Nortali senine tegevus regioonis on tõestanud, et meie e-lahenduste ja ekspertiisi järele on kohalikel turgudel suur nõudlus. Hetkel on meil Dubais käsil mitu laiaulatuslikku projekti e-identiteedi ja ärikeskkonna lihtsustamise valdkondades. Aga lähiaastatel näeme olulist potentsiaali ja perspektiivi täiendavalt ka e-tervise ja riigi rahanduse valdkondades,» lisas Smitt.

Nortal on tegutsenud regioonis 2008. aastast. Mitmete teiste projektide hulgas on Nortal arendanud riigiportaali Kataris ning e-maksuametit ja riigi e-teenuste pilve Omaanis.

Nortal teeb hetkel projekte ligi 20 riigis ning annab tööd enam kui 500 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles