Järelvaadatav: küberturbe ekspert Mikko Hyppönen pidas avaliku loengu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hyppönen
Mikko Hyppönen Foto: Ted.com

Täna pidas avaliku loengu maailmas tunnustatud küberturbeekspert Mikko Hyppönen, kelle ettekanded sisaldavad alati rohkelt näiteid päevakajalistest infoturbe intsidentidest ning sündmustest, mis on seadnud ohtu nii internetikasutajate privaatsuse kui ka kriitiliste infosüsteemide toimimise.

Loengut modereeris Baltic Computer Systemsi (BCS) juhataja ja TTÜ aasta vilistlane Ants Sild.

Mikko Hyppönen on pidanud viimase 20 aasta jooksul sadu loenguid enam kui 40 riigis. Ta on oodatud peaesineja mitmetel ülemaailmsetel küberturbekonverentsidel ning TED üritustel. Tema 2011. aasta TED kõne on vaadatud üle 1,5 miljoni korra ning seda on tõlgitud enam kui 40 keelde. Hyppönen on pidanud loenguid mitmetes maailma tipp-ülikoolides nagu Stanford, Oxford ja Cambridge. BCS Infoturbekeskus koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, IT Kolledzi, F-Secure tugikeskuse ning Mektoryga võõrustab Mikko Hyppöneni juba neljandat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles