Tallinn võõrustab Baltikumi suurimat «häkkimismaratoni»

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Garage48

Rühmitus Garage 48 korraldab 19.–21. mail Tallinnas Baltimaade suurimale häkatoni «Baltic Open & Big Data 2017», mille eesmärgiks on leida uusi lahendusi, kuidas kasutada ära meie kohta kogutavaid ava- ja suurandmeid.

Nagu Garage 48 ürituste puhul tavaks, tuleb ka sel korral prototüüp valmis saada ühe nädalavahetuse. Üritus toob kokku spetsialiste mitmesugustelt aladelt, kaasab nii üliõpilasi kui professionaale, suur- ja idufirmasid.

Garage48 ja Tele2 arendusnädalavahetusest on osalema oodatud ka need, kel pole veel konkreetset ideed või meeskonda, kuid piisavalt ambitsiooni ja teotahet, et andmemaailmas läbi lüüa. Selleks, et mõtteid koguda ning end teemaga veel rohkem kurssi viia, on võimalik osaleda 10. mail toimuval Garage48 Open & Big Data 2017 eelüritusel Tallinnas LIFT99-s.

Eelmise aasta novembris pilootprojektina alustanud üritus tõi kokku 150 osalejat, 18 mentorit ja laia valiku ava- ja suurandmekogusid. Kaks eelmise aasta projekti on jõudnud ka selle aasta Ajujahi finalistide hulka.

üritusele tuleb end ette registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles