Nortal sai USAs hiigellepingu

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali juhatuse liige Oleg Shvaikovsky
Nortali juhatuse liige Oleg Shvaikovsky Foto: Aivar Pau

Mitmekümnes riigis äri ajav Eesti tarkvara- ja ärikonsultatsioonide ettevõte Nortal sisenes maailma suurimale turule – eestlaste loodav e-kaubanduse tarkvara jõuab USA ühe suurima telekommunikatsiooniettevõtte klientide teenistusse.

«Avasime enda investeeringute jaoks täiesti uue suuna. Käed lõime detsembris, töö läks käima veebruari alguses ning mõned nädalad tagasi lõime USAs omanimelise tütarettevõtte ja asusime suure hooga sealset meeskonda komplekteerima,» võttis viimastel kuudel toimunu lühidalt kokku Nortali juhatuse liige Oleg Shvaikovsky.

-Ligi 100 miljonit kasutajat

Kliendi nime Nortal avalikustada ei tohi, küll aga saab öelda, et tegemist on ühega kolmest suurimast mobiilioperaatorist USAs. Viimastel avalikel andmetel on USA suurim telekommunikatsiooniettevõte Verizon 146 miljoni kasutajaga, järgnevad AT&T 134 ning T-Mobile 73 miljoni kliendiga.

Seega jõuab Eesti osalusel loodav e-kaubanduse lahendus igal juhul ligi 100 miljoni kasutajani. Sellist näitajat pole ette näidata ühelgi meie ettevõttel mis iganes majandusharus.

Mis puutub lepingu mahtu, siis kestuseks on sellel kaks aastat ning rahaline näitaja on...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles