The Witcher jõuab koostöös Netflixiga teleekraanile (1)

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"The Witcheri" raamatu põhjal on varasemalt valminud samanimeline ülipopulaarne videomängusari, mille kolmas osa ohtralt auhindu võitis.
"The Witcheri" raamatu põhjal on varasemalt valminud samanimeline ülipopulaarne videomängusari, mille kolmas osa ohtralt auhindu võitis. Foto: CD Projekt RED

Lisaks koletistele asub nõidur Geralt tulevikus rinda pistma ka vaatajareitingutega, sest peagi jõuab Netflixi vahendusel ekraanile The Witcheri ainetel vändatud seriaal. Sarja loomise taga seisab visuaalefektistuudio Platige Image S.A.

Enne seiklusi videomängumaailmas jahtis Geralt koletisi Poola autori Andrzej Sapkowski sulest sündinud raamatute lehekülgedel. Nõiduri saaga looja näib olevat koostööst Netflixiga positiivselt meelestatud ja väidab, et tal on hea meel, et tema kolmekümne aasta jooksul loodud tegelasi on leitud ellu tooma inimesed, kes on huvitatud algmaterjalile truuks jäämisest. Sapkowski ise on sarja juures tegev loomingulise nõustaja rollis.

Nõiduri sarja produtsentideks saavad Sean Daniel („Muumia“ seeria) ja Jason Brown („The Expanse“). Sarja tootmise eest vastutab Oscarile nomineeritud visuaalsete efektide stuudio Platige Image S.A., mis on varasemalt The Witcheri mängude tarvis videoid tootnud. Hetkel pole veel teada, kas tegu saab olema animeeritud teosega või mitte.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles