6 uut infokildu Destiny 2 kohta

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Destiny 2 ilmub PC, PS4 ja Xbox One'i peal juba 6. septembril.
Destiny 2 ilmub PC, PS4 ja Xbox One'i peal juba 6. septembril. Foto: Activision / Bungie

Järg 2014. aastal ilmunud Activisioni ja Bungie massirollika sugemetega tulistamismängule Destiny'le on sel sügisel meieni jõudmas. Eile avalikustati järjeosa kohta palju uut informatsiooni, millele tasub nüüd pilk peale visata.

UUS TREILER

Seekord käib tants esimesest osast tuttava komandör Zavala ümber. Tema ülesandeks on hakata maailma uuesti üles ehitama, sest need kümned või isegi sajad esimese osa alla kulunud tunnid ning nende jooksul kogutud arsenal jäävad sinnapaika.

MILLINE ON MÄNGUPILT?

Hea näide sellest, et tulemas on kõike muud, kui igav seiklus. Arvuti peal 4K graafikal jooksva teose mängupildi treileris on näidatud, kuidas kiirelt ja efektiivselt lahendada olukorda kasutades nii enda kui ka oma kaaslaste erivõimeid. Mida kõike seal teha ei saa!

UUED KAARDID

Destiny 2 viib mängijad kummalistesse asukohtadesse, mis paiknevad erinevates maailmades. Uuemate hulgast on avastamiseks näiteks Maa (EDZ – European Dead Zone), Titan, Io ja Nessus. Lubatakse ka paremat kaardisüsteemi ning, mis kõige tähtsam – enam pole planeetide vahel reisimiseks tarvis orbiidile lennata, see tähendab aga vähem laadimist!

ESMANE KOKKUPUUDE TÄNU BEETALE

Kui on huvi mängule varakult käed külge saada, siis tasub teadmiseks võtta, et eeltellijad saavad juba sel suvel Destiny 2 suletud beetat proovida ning seda kõikidel platvormidel.

EKSKLUSIIVSUS

Nagu eelmiselgi korral, pakutakse ka tänavu eelist PlayStation 4 omanikele, sest teatud lisapakid (kaardid, missioonid jms.) on ühe aasta jooksul saadaval vaid Sony konsoolil. PC versiooni saab mängida aga ainult Blizzardi (endise nimega tuntud kui) Battle.net-i vahendusel. Jah, Steami kasutajad peavad oma harjumusi muutma.

ILMUMISKUUPÄEV

Destiny 2 ilmub 8. septembril PS4 ja Xbox One'i mängumasinatel, PC versiooni ilmumiskuupäev on hetkel aga kinnitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles